Welkom bij Van Reybrouck

Van Reybrouck is een onafhankelijk advieskantoor in Brugge met een flexkantoor in Brussel. Ons team telt meer dan 50 experten, trusted advisors, die gespecialiseerd zijn in accountancy, fiscaal en juridisch advies, en corporate finance. Drie diensten, één team. Elke collega is betrokken bij veelzijdige projecten en werkt met specialisten uit verschillende vakgebieden. Zo krijg je de kans om jezelf continu te ontwikkelen en te groeien binnen een hecht en professioneel team. We helpen groeien. En groeien doen we ook zelf. Daarom verwelkomen we graag enthousiaste nieuwe collega's, van starter tot senior.

Onze vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Trusted team, trusted advisors

Samen onderweg via ons eigen traject

Elke dag opstaan vol goesting om te werken? Het kan écht. Wij horen bij de lucky few die in een persoonlijke, menselijke omgeving werken binnen een uitdagende sector. Bij Van Reybrouck krijgen we de ruimte en middelen om onszelf volop te ontplooien en te blijven groeien tot trusted advisors in ons vak. Op ons eigen ritme, langs de koers die we zelf uitstippelen.

Samen onderweg via ons eigen traject

Altijd toegankelijk, altijd optimistisch

Een werkplek waar enkel de kostuums verraden wie de partners zijn, waar we weten dat een 'goedemorgen' niets kost en waar we elkaar helpen groeien. Maar vooral, waar we 100% onszelf zijn. Da's Van Reybrouck. Van buddy voor een starter tot senior, we ondersteunen en begeleiden elkaar over functie heen. 'Jouw' deadline? Nee, 'onze' deadline.

Altijd toegankelijk, altijd optimistisch

Verbonden door expertise

We zijn allemaal expert met onze eigen specialisaties. Wat we gemeenschappelijk hebben? De drive om tot het uiterste te gaan. Om onze cliënten het allerbeste advies te geven. We bouwen aan duurzame relaties en denken oplossingsgericht. Complex dossier? Samen kunnen we elke uitdaging aan.

Verbonden door expertise

Onze werkomgeving én topteam

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

What is in it for me?

Fun & teamevents

Bij Van Reybrouck draait het niet alleen om werken, maar ook om plezier! Regelmatig organiseren we leuke teamevents

Werk-privébalans

Wij hechten veel waarde aan jouw welzijn en een goede werk-privébalans. Geniet van een flexibel uurrooster, thuiswerkmogelijkheden, en een 38-urige werkweek met een halve dag vrij per week. Overuren? Die worden netjes gecompenseerd of uitbetaald.

Kennisdeling

Met ons opleidingsbudget en diverse werkgroepen zorgen we ervoor dat we altijd up-to-date blijven in onze expertise als trusted advisors. Samen werkt.

Optimale begeleiding

Met een persoonlijk ontwikkelingsplan krijg je de kans om als trusted advisor je expertise voortdurend uit te breiden. Nieuwkomers kunnen bovendien rekenen op extra steun: er is een helder starterstraject en je krijgt een meter of peter toegewezen die je optimaal begeleidt in je nieuwe functie.

We kijken er naar uit jou beter te leren kennen!

  Ann Avau

  Managing Partner

  Pieter Van Reybrouck

  Partner

  Ruben Ketels

  Hr business partner

Onze locaties

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?